Fasha Sandha dah sah bergelar isteri Jejai


Assalamualaikum. 
Selamat berhujung minggu dan selamat berblogwalking serta selamat membaca :)

Mesti ramai dah tau Fasha Sandha dah sah bergelar isteri Jejai atau nama sebenarnya Toh Muda Rizal Ashram.. Hamboii, dulu kemahen Fasha taknok ngaku ada hubungan dengan jejai. Laniii, dah selamat dah ijab kabul. 
Aku ni sebenarnya nak kata benci kat si Fasha ni takde lah. Nak cakp suka pun tak. Senang cerita, biasa biasa je la..



Fasha ni cantik sebenarnya. Aku suka je tengok muka dia. Tapi bila berlakon jadi orang baik and watak dia memerlukan dia menangis, aku rasa tak sesuai langsung sebab telalu nampak kepura-puraan dia. Hipokrit. 
Yang si jejai ni pulak, hensem ke ? mungkin bagi fasha hensem kot. Bagi aku tak pun. Not my taste. Maybe ramai yang berebutkan Jejai ni sebab dia ni kaya. Harta dunia weh, tak bawa ke mana pun. Mati nanti kita bawa amalan bukan bawa harta. kannn ? hmm

Tapi kan, antara Fasha dengan Nora Danish, aku suka Nora lagi. Dia cantik gile. Muka baby face kot.
Untung si Jejai ni.. Bini nak yang cantik je.. Untung jadi orang kaya ni. Di kejar kejar..



Dua dua cantik lah. Semoga saja perkahwinan Fasha dan Jejai kekal la sampai ke anak cucu okay. 






6 comments:

Nelly The Strange said...

I like Nora !!
comel !!
^^

aina said...

Apa perasan jika orang yang kita sayang dirampas orang? dan mungkin perampas tue tak ada perasaan....ishh...
tak ada maknanya kalau wajah ja cantik tapi makan untuk Roh kita tak ada(Ilmu akhirat)

|shuhadaothman|TM said...

comel je nora danish ni :D

Farina Hunny said...

suke kak nora lagi :)

HUDAJMAL said...

waa, dah kawin ek ? haha.kita lambat. lol . hee :)

Mr.She said...

umm humm.. entah la. semoga bhgia laa mereka :3

Jom baca yang lain (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...