3638 email dari peminatku


Assalamualaikum wahai sahabat sahabat blogger sekalian. Terima kasih kerana meluangkan masa anda membaca entry aku ni. Selamat membaca eh :)

 Dah lama tak meng'online'kan diri ni kan, terasa rajin pulak la nak meng'repair blog ni. Kotak mengumpat tu aku kasi tukar, lagu pun kena kasi tukar jugak lah sebabnya aku tahu ada hantu stalker yang setiap hari melakukan kerja kerja meng'stalk blog aku ni. Mesti bosan layan lagu yang sama je kan.. haaa, nampak dok aku ni baik.. ahaha,.

Tetiba la kan tergerak pulak la hati ni nak menge'check email yahoo. Sign in je, Omaigod, kat inbox aku ada 3638 email. Hati mula terasa bangga, retis betul aku ni ramai beno orang hantar email kat aku ye. Aku pun sepantas kilat membuka inbox nak nengok siapakah peminat peminat aku kononya. 
sekaliiiiii,


cehhh........ Pakcik facebook dengan makcik twitter daaa, Paklong myspace and makngah blog pun adee, sedare sedare terdekat pun ada jugak la menyempit jugak..
Hampeh -.-'. Email dari tahun gajah pun ada lagi. Patut la sampai 3k++  So, dengan keadaan yang agak kecewa, terpaksa aku men'delete semua email email tu. Kasi clear aku punya inbox.



2 comments:

ADfeez said...

email sy da dak dlm tu? :P

|shuhadaothman|TM said...

haha. sma la kte. shu mls nk bkak emel2 tu. bia trase famous sket. ecehh :D

Jom baca yang lain (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...