CopyCat

Tak paham betul lah.. masih ada jugak lagi artis meniru gaya artis lain ! senang cakap copycat lahh... wow, siapakah artis itu ? dan artis manakah yang ditiru ??


okay, sesama kita tengok gambar di bawah ini ye :
......
..

Selena Gomez VS Miley Cyrus












....banyak lagi gambar2 yang menunjukkan yang Selena copycat Miley tapi rasanya cukup lah yang tu je k ;)
segala yang Miley Cyrus pakai dan buat semua Selena Gomez nak tiru kan ? Nampak sangat yang Selena ni nak jadi Miley.. eeii, please lahh.. dia tak boleh jadi Miley okay !!
..............
..........
....
Selena ni bukan je meniru Miley, ramai lagi artis yang di tirunya.. tapi dengan Miley memang sangat nampak.. maybe Miley idol dia kot..huu -.-

aku sebenarnya kurang berminat sangat dengan Selena nih.. 'kurang berminat' oke, bukan benci...
Bukan sebab ini..........


mahupun yang ini...........


.... tapi sebab dia berlagak superstar and suka tiru gaya Miley ! tapi tapi, aku suka lagu Who says ~~ okebye ! ;)

3 comments:

laskar pelangi said...

lol! tak sangka lak sama.pentiru! he3

Ratu Lissa said...

hish.. takkanlah dia nk copy Miley kot..??

lagipun, yg poster tu, mungkin jurugambar yg suruh dia buat gaya mcm tu. fesyen pulak, biasalah tu.. diorang pun ikut peredaran zaman, kan?? saya bukannya suka sgt pun dekat SG. tapi tak benci pun..

fiQ'Ra said...

rasa nya kebetulan je tu kot ;) sama sama comel ~

Jom baca yang lain (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...