yeah.. i'm excited !

Hello guys... harini aku belajar macamana nak letak icon facebook, myspace, twitter kat tepi blog.. cer tengok kat tepi blog nih.. ade tak ? menarik kan ? haa, cayalah ziela dah pandai buat tau..hikhikhik 
ni semua aku blajar dari Mommy Pinky .. sebelum nih jadi follower setia Lyssa tapi bila Lyssa dah promote Mommy Pinky, aku pun jadi teruja and tertarik nak follow dia sebab ada banyak jugak tutorial yang menarik :)
excited betul lah, almaklomlah aku ni kan budak baru blajar buat blog.. memang sekarang giler betul edit2 blog.. blogwalking pun dah semakin active.. followers pulak makin bertambah.. haishhh, ni yang buat aku makin giler dalam arena pem'blog'kan.. (bahase ape tuh ?, haha ).. :P 
kejap lagi nak usya tuto yang lain pulak.. haishhh, semua menarik.. nak nak nak !!! :)

5 comments:

biSikaN NurAni said...

like..=D

nasri said...

ape2pn smoga terus mju ber'blog' ea..hehe~

Ziela Rafie said...

@nasriokey, mekasey.. ^^

WANIFIERDANI said...

HIHI.. seronok kan bila pandai explore itu ini..

dulu wani pun camtu.

keep in touch sweety ! ;)

Ziela Rafie said...

@WANIFIERDANI hee, betul2.. giler blog lah sekarang.. FB dah bosan..layan blog lah pulak..hikhik

Jom baca yang lain (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...