Rumah Kaca AF9

tadi petang aku pergi Jusco.. join abang and akak ipar aku shopping.. dah alang2 aku kat Jusco tuh, aku tengok lah rumah kaca akademi fantasia 9.. time tuh, ramai giler orang duduk berdiri kat luar rumah tuh tengok pelajar2 berlatih vokal.. nampak menarik jugak sebab peminat2 AF9 boleh tengok secara LIVE macamana pelajar2 AF berlatih..
aku terpaksa panjangkan leher untuk tengok ape yang berlaku dalam rumah kaca tuh.. sumpah, tak nampak apa2 pun sebab aku berdiri paling belakang.. bersusah payah aku jengketkan kaki.. yela, orang pendek kan.. :(
apa yang aku nampak, peminat2 AF beriye-riye tengok.. siap buat sepanduk lagi.. wah wah, fanatik betul diorang.. aku tak berapa minat pun.. datang Jusco pun bukan sekadar nak tengok budak2 AF, tapi untuk shopping.. yeah ! aku dapat sandal.. cantik.. :) :)




ha, tengok.. tempatnye sangat tak menarik kan ?.. agak2nya lah apa eh prasaan budak2 AF tuh ? bangga ke ? ishh, kalau aku lah, confirm rasa tak selesa sebab apa yang kita buat diperhatikan.. semua mende kena cover.. huu

2 comments:

►AdamXis◄ said...

assalam...waaahhh 1st time tgk bilik kace nie...mcm sangkar dah...hak3

Ziela Rafie said...

memang ! rasa macam ada pameran je.. ramai orang berdiri kat keliling rumah tuh... hee

Jom baca yang lain (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...