Study VS Online

ziela oh ziela.. bila kau nak study ? kau ni tak habis-habis dengan facebooking and blogwalking kau tuh.. kau dah nak final exam kot, masih tak sedar ke ?? 
haa,aku terbayang2 mak aku cakap macam tuh kat aku (padahal takde pun, pandai2 je,hihihi)
kalau nak tahu lah kan, sebenarnya aku nih dalam kategori student DEKAN yang sangat 'rajin' stdy.. 'rajin' ok 'rajin' huu :P
aku sedar lah aku ni dah nak final exam.. aku study je, bukan tak study tapi biasalah kan, kita ni tak boleh lari dari ber'facebooking and ber'blogwalking nih sebab kalau dah lappy and broadband ada di depan mata memang confirm tangan ni laju je nak online.. tak gitu ? -.-
untung masa sekarang aku memang tengah sibuk meningkatkan followers.. amboii, sepatutnya sibuk dengan study kan.. haissshhh, ape lah nak jadi nih.. 
esok, aku nak balik hostel.. so, esok bermula lah STUDY HARD bersama member2 ku.. dan aku dah tak boleh nak online selalu.. stop untuk sementara sampai habis final exam..(ye2 jela :P)
bill broadband pun aku taknak bayar untuk bulan nih.. so, memang kempunan lah aku nak online FB (facebook) and BW (blogwalking).. huuhuu.. sedih sedih.. :'(

no blogging and no facebooking, hanya untuk berapa minggu je okey !
mane boleh nak tinggal terus.. giler lah..ni pun tak tau lagi bile nak start stop.. hehehe :D

5 comments:

HonEyBuNNy said...

salam ziarah..

good luck dear 4 final....;-)

buat yg terbaik...

Ziela Rafie said...

@HonEyBuNNy mekasey ya.. insyaAllah.. :)

maris said...

jgn on9.. focus study dulu.. exam ag penting (:
oo.. xnk byr sbb nk elak dr on9.. bijak3..=)

Ziela Rafie said...

@maris hee, okey2.. mood study dah smpai dah ni.. :D

Nurul Ain said...

hi dik..akak suka tengok blog adik...so sweet in pink...because i love pink colour too :D

Jom baca yang lain (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...