K-Pop Band

Hello guys .. Ape khabar ?.. :)
hmm, aku nak story sikit nih .. tadi aku membalas kunjungan seseorang dan baca entry dia.. tajuk entry dia menarik jugak la.. "Ada Apa Dengan Korea ".. hmm, aku tetiba berminat nak post entry yang sama :).. 

memang sekarang ramai giler yang tergila-gilakan artis2 dari korea terutama perempuan.. kenapa ? haa, itu dia persoalannya.. bagi lelaki memang kebanyakkannya tak suka langsung dengan artis korea sebab bagi diorang artis korea ni JAMBU.. Hello !! yang jambu tu lah perempuan suka tau ?..

band-band k-pop yang tengah di gilai perempuan sekarang ni kan band Super Junior, SS501, F4 and ada banyak lagi lah.. aku pun tak tau sangat pun..yang aku suka super junior je..hee
bukan nak menyokong and meninggi-ninggi kan artis luar ni tapi cuba kita tengok artis2 malaysia nih.. sombong and suka nak meniru gaya orang lain.. cuba jadi diri sendiri..betul tak ? hmm

walaupun tak faham pun apa yang budak2 k-pop ni menyanyi, tetap jugak ramai yang suka kan ? sebab diorang ada rupa and package.. bagi yang fanatik giler tuh sampai sanggup cari liriknya untuk nyanyi and simpan gambar2 artis pujaan diorang tuh.. hee

hmm, tau tak diorang tu semua hensem giler ? korang pun mesti setuju kan kalau aku cakap diorang tu hensem ? hee.. sumpah ! aku boleh jatuh cinta kot kat artis korea ni sebab kehenseman, kecomelan, kemachoan and kesegakan diorang.. pehh, siapa lah yang tak suka kan dengan kesempurnaan macam tuh.. hee.. tambah2 lagi bila tengok diorang menari dan senyum.. Oh God ! kenapa lah diorang tu di ciptakan dengan kehenseman macam tuh.. haisshhhh, boleh buat aku giler kot .. -.-

Kepada perempuan2 yang jenis fanatik giler2 kat budak k-pop tuh bagi aku tak pelik pun.. normal lah kan.. mende yang perfect, sape lah yang tak suka.. bagi kaum adam ni pulak mesti suka jugak kan tengok perempuan cantik, contoh macam kumpulan Wondergirls ngan Girl's Generation tu.. comel giler kot muka diorang tu sume..aku pun suka jugak tau.. ;) .. so, tak payah lah korang (kaum adam) nak pelik and mengutuk perempuan yang suka dengan artis k-pop ni ok..


haa, cube tengok dress up diorang.. kemas giler kan.. sumpah smart bila lelaki pakai macam ni..haisshhh, sukenye...... ;)



wohoo, Kim Hyun Joong hensem ! tengok dia senyum !!! pehh, fall in LOVE with him !! ;)






ini dia fruitheart ziela, Lee Dong Wook !
hensem giler !!!!! grrr.... ;)




end =P

6 comments:

Alin Liyana said...

tak suka KOREA +___________+

Khairil said...

di tempat kerja saya ramai org2 korea kerja...jadi engineer...x hensem pun...kuat merokok pulak tu...

Ziela Rafie said...

@Khairil oopsss, yg sy maksudkan artis korea ok.. :P

rain_gurlz said...

ske korea jugak? syg pon suke:)

Elie Lily said...

sekarang kat mana2 org cakap pasal KPOP!tehee

bila blog bercerita said...

errr...errr..kim hyun joong 2 crush kitew taw...
hahahahahhaa~~

Jom baca yang lain (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...