Perempuan dan BOLA ?

Assalamualaikum, salam 1 bloggers. Tahniah buat anda kerana telah berjaya menekan keyboard laptop anda dengan jayanya untuk masuk ke blog aku nih. Dan terima kasih kerana sudi membaca :)

Bola. Ya, bola. B.O.L.A. Tau tak apa itu bola ? kalau tak tau apa itu bola, korang pergi cari pisau ( Parang tajam digalakkan ) pastu silakan menikan diri sendiri sebanyak 24 kali.

Perempuan dan bola ? Sinonim tak ? Sangat sangat la tak sinonim kan ? 
Tapi aku suka tengok bola. Ya, sangat berminat dengan bola. Minat tengok jela, kalau nak main tu jauh sekali la. Tapi kalau di beri peluang aku teringin jugak. ngee

Saje letak gambar Man.Utd ni sebab aku suka ! hehehe
Aku teringin nak tahu dan nak tanya :
" wahai lelaki di luar sana, korang suka ke dengan perempuan yang minat bola ni? "
Kalau dapat lelaki yang GILA BOLA, mesti suka kan sebab senang nak jaga hati perempuan suka bola ni. Tak pun ajak je sekali tengok bola. Tapi kalau lelaki yang jenis tak minat bola, macamana pulak ?hmmm

" Berapa ramai pulak perempuan yang suka tengok bola ni ? "

Haaa, gini la rupa aku bila tengok bola.. HAHA
Yang aku tahu, budak housemate aku semua jenis suka bola, cuma kitorang berbeza team. Aku tetap dengan Glory Glory Manchester United, hehe... Mujur jugak la kawan baik aku Haiza Dahlan pun fan Man. United sama macam aku. So, aku ada geng la untuk tengok game >.<



5 comments:

shark said...

perempuan mmg x lari dengan ManU..
hehee

Shereen Yahya said...

sheryn suka tengok bola ..
ta sbr na tggu JUN ni heee :)

Aien Nia said...

Okei saya sangat minat bola..
Dulu saya suka Liverpool,sekarang Chelsea..Kalau negara pulak saya suka SPAIN..
Sorry kalau terase tp saya benci giler MU..hehe sorry taw

Lady said...

waahh, macam cik abg kite kaki bola giler2, tp kite xske..

Ayumi Comot said...

bola? ayu sker...tp ayu xsuke yang kelab2 ni, susah nk follow...ayu suke bile negara lawan negara lain cam EURO n FIFA WORLD CUP..xsabo nk tunggu Euro..ayu sokong Spain:)

Jom baca yang lain (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...