cute icon lorhh



:60: hello guys..

:131:


wahh, harini aku belajar satu lagi tutorial dari lyssa and kali ni betul2 menarik perhatian aku.. wau, sangat2 suka lorhhh..
:face18:

mekasey lyssa !
:face15:

tengok lah entry aku kali nih.. comey kan dengan icon2 nih ?

:face64:

nak tahu macamana cara nak buat jom lah ramai2 kita belajar dari cik lyssa..
klik kat SINI ok !

dah follow lyssa, jangan lupa comment and tinggalkan jejak korang..

:face12:

itu saja.. jumpa lagi kat my next entry ok.. daaa
:9::n:

2 comments:

adwafarahin said...

alaaaa tomeynye la hihi ^^

fiq. said...

comel2 sehingga mndorong sy untuk tengok tutor tu jugk, tenkiu

Jom baca yang lain (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...