BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN


Assalamualaikum.
Tengah duk bosan bosan belek facebook, tetiba jumpa pulak post abang Ben. Ada segmen lagi ! wah, dah lame tak join segmen..
Dengan mood yang tengah teruja ( sebab kali ni sempat lagi nak join segmen abang Ben, selalunye asyik terlepas je.. sedey kan :( ~ ) hari ni aku nak join !! yeahhh


.................................................................................................................................................................

Dalam segmen ni, abang BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN ..

Sebab, saya suka kongsi info info yang menarik tentang CINTA, KESIHATAN dan KEHIDUPAN . Dengar macam dah biasa sangat je korang jumpe kan ? yee, betulll.. kalau bukak google and search pasal cinta, memang banyak link yang keluar kan ?

tapiii tapiiii.... blog saya lain sikit lah sebab saya ringkaskan info berkenan dengan lebih mudah untuk di fahami.. takde lah ayat yang berjela jela panjangnye tapi apa yang nak di sampaikan cuma dua tiga ayat saja..haaa. nampakkan ? hee

ok, itu saja dari saya.. ;)

p/s : sebenarnya saya pun tak tau apa yang menarik sebab blog saya biasa biasa aje kalau nak di bandingkan blog blog korang,.. chill :)

END








10 comments:

idiey said...

datang dari blog abg Ben, join segmen...nice blog...dah follow sini...jgn lupa ke belog Idiey jgk ya:) dari Idiey - http://milosejuk.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

ainol akasyah said...

sy datang dari Melaka nak bace blog tuan yang lain dari lain .. terima kasih berkongsi idea

Ini lah Blog Yang Ben Ashari Pilih..Jemput lah singgah

Ezzattie said...

blgo ni berbunga-bunga la. mesti wangi kan? hehe

jemput singgah blog ezzat jugak ye

http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

Aku Mad said...

salam kenal dan follow :)

www.akumad.com

$hakirShafiee™ said...

siggah dari segmen bro ben.. Jemput sggh ke blog saya juga..

http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

Qimayra Mohammad said...

dtg dari segmen yg sama utk follow sni .. kalau sudi follow la blk yer :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

from sabah, with love ^^

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah sini dari segmen yang sama ^^

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Nazura Naa said...

singgah n follow blog pinky ini..hehe.
salam kenal.


http://pinkypinxes90yahoocom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Zizie LAM said...

hye awak,, dtg dari segmen Ben Ashaari... follow awak! kalau sudi, follow balik yew..

salam kenal ! ^0^

http://wonderpetzie.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

G@D!z$ said...

singgah dr segmen yg sama...done follow u...meh dtg blog sy plak ye...klu sudi follow kembali:)

http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Jom baca yang lain (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...