Sunshine Smile Contest




:h: assalamualaikum :h:

tengah ber'blogwalking tadi aku terjumpa 1 contest yang bertajuk :

:65: SUNSHINE SMILE CONTEST :66:



so, moh ler kite ramai2 join contest ni..
kepada sesiapa yang berminat, :99: SINI

korang mesti nak tau kan apa hadiah2 yang ditawarkan ?:face15:
so, :99: SINI
-

-

-

-

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/
http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:
http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall
-

-

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

Dibawah ini adalah gambar yang dipertaruhkan saya:face64: :


* senyuman saya paling ceria sebab saya tengah happy main bowling untuk yang pertama kalinya *

dan berikut adalah rakan2 yang saya tag :
1. Roziana
2. Ici
3. Kusyi


ni contest pertama yang aku join.. tak mengharap sangat pun.. tapi siapa yang taknak menangkan ??
kalau menang tu memang rezeki aku lah..
ramai lagi kot yang join contest ni..
pape pun tunggu jelah apa keputusannya.. :face69:



Jom baca yang lain (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...