blog pertama

Haa, aku ni budak baru blaja.. baru nk blaja tulis blog.. tengok lah blog aku gone.. buruk betul.. aku tak tau lah gone nak edit kasi lawa macam blog-blog orang lain.. tu ar,orang berblog, aku pun sebok gak nk berblog bagai.. huhuhu :p

1 comment:

Ari said...

nama'y juga baru belajar, tak mesti harus secantik mereka yang dach senior buat blog sendiri. kalau blog kamu sedari pertama dach secantik blog mereka, tak lah orang percaya blog nie kamu yang buat, betul tak ? ^_^

I'm going to be a follower of your blog ziela, tetaplah kreatif ziela ! :)

Jom baca yang lain (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...